info@isantaana.es​     +34 91 993 00 73

Adaptació d’habitatges

Gestos quotidians com obrir una porta o girar una clau poden convertir-se en una important limitació de l’autonomia personal si, per exemple, es va en cadires de rodes. Des de Institució Ibars posem a la seva disposició una oferta integral adaptable a qualsevol persona o habitatge.

Portes Erreka. Automatització perquè obrir i tancar estigui a l’abast de tots. Disposem de proveïdors amb un sistema únic d’automatització de portes que permet obrir-les per control remot, a través d’un comandament a distància que s’acciona de forma diferent en funció de l’usuari o el seu tipus de discapacitat. ascensors. control sense tocar la botonera

La tecnologia ens permet adaptar les botoneras dels ascensors, de manera que siguin accionats mitjançant control remot en funció de la mobilitat de l’usuari.

Salvar graons. sense barreres arquitectòniques Instal·lem diferents tipus d’elevadors i construïm rampes d’obra per salvar els graons que limitin l’accés a l’edifici o dificultin la circulació pel seu interior o per l’interior d’un habitatge.

No ens n’hi ha prou que es pugui “accedir” a un habitatge, l’usuari ha de poder interactuar amb ella, controlar el seu entorn, el seu confort, la seva seguretat, els seus electrodomèstics des del llit, el sofà o la cadira de rodes. Dissenyem l’autonomia de les petites coses diàries i la integrem en la vida de l’usuari, en funció de les seves capacitats i necessitats.

Convertim un bany convencional en un Bany : amb dutxes 100% planes, sense graons, sense mampares…i sense esquitxades. Un bany que converteix l’espai de la dutxa en una zona transitable, facilitant la mobilitat i l’accés per grua de sostre. Vam crear així un nou concepte de bany: el bany per a tots.

SOL·LICITAR INFORMACIÓ

CONTACTE    He llegit i accepto la Política de privacitat

    D'acord amb l'establert pel Reglament UE 2016 / 679, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (RGPD), l'usuari/a queda informat i presta el seu consentiment a la incorporació de les seves dades a un tractament del que és responsable INSTITUCION SANTA ANA. amb la finalitat d'informar-li sobre els serveis sol·licitats, Li informem també sobre els seus drets d'accés, rectificació, portabilitat, cancel·lació i oposició, que podrà exercir al domicili social INSTITUCION SANTA ANA S.L. , situat a O'Donnell 12 2pl 28009 Madrid. Li informem també que les dades personals subministrades s'emmagatzemaran en la nostra base de dades situada en crm.zoho.com i no seran cedits ni comunicats, a terceres persones.
    Not found