info@isantaana.es​     +34 91 993 00 73

Assessorament jurídic i fiscal

Institució Ibars ofereix un servei integral per facilitar a la família l’acompanyament que necessiten per això disposa d’un equip d’Advocats i economistes especialitzats per poder assessorar fiscal i jurídicament a les famílies en aquelles situacions que es van presentant.

Servei integral d'assessorament en tot el relatiu a la concessió d'ajudes, tracte als majors, llei de dependència, possibles subvencions.
Servei d'assessorament sobre herències, transmissions i impost de successions i donacions.
Assessorament legal, càlcul de jubilacions, invalidesa, tramitació i sol·licitud de baixes, graus de discapacitat.
Servei d'assessoria laboral i fiscal. Tramitació d'altes i baixes de treballadors domiciliaris.
Gestió de Autotulela, apoderament i testament vital
Pàtria Potestat, gestió de tuteles.
SOL·LICITAR INFORMACIÓ

CONTACTE    He llegit i accepto la Política de privacitat

    D'acord amb l'establert pel Reglament UE 2016 / 679, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (RGPD), l'usuari/a queda informat i presta el seu consentiment a la incorporació de les seves dades a un tractament del que és responsable INSTITUCION SANTA ANA. amb la finalitat d'informar-li sobre els serveis sol·licitats, Li informem també sobre els seus drets d'accés, rectificació, portabilitat, cancel·lació i oposició, que podrà exercir al domicili social INSTITUCION SANTA ANA S.L. , situat a O'Donnell 12 2pl 28009 Madrid. Li informem també que les dades personals subministrades s'emmagatzemaran en la nostra base de dades situada en crm.zoho.com i no seran cedits ni comunicats, a terceres persones.
    Not found