info@isantaana.es​     +34 91 993 00 73

El domicili social de Institución Santa Ana és:

O’Donnell 12  2pl
28009 MADRID

MADRID
Tel: +34 919 930 073
Correu electrònic: info@isantaana.es

CONDICIONS GENERALS D’ÚS

L’usuari accedeix voluntàriament a aquesta pàgina web, això implica que la utilitzarà segons el present avís legal i les condicions particulars d’alguns serveis, la llei, la moral, la bona fe i/o els bons costums.

L’ús d’aquesta pàgina web comporta l’acceptació d’aquest avís legal.

Institució Ibars es reserva el dret a modificar sense avís previ el contingut d’aquest avís legal; per tant, i per a una utilització correcta d’aquesta pàgina web, et recomanem que visitis periòdicament aquesta secció.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL INDUSTRIAL

© 2022 Institución Santa Ana. Reservats tots els drets.

Aquesta pàgina web i els seus continguts: textos, imatges, logotips, marques comercials, botons, programari, etc. estan protegits per la legislació vigent en propietat industrial i intel·lectual. Per això, es prohibeix expressament la seva reproducció, còpia, modificació, distribució o transformació sense l’autorització expressa per escrit del Institució Ibars. Així mateix la redirecció a la nostra Web s’ha de realitzar des de pàgines que compleixin les lleis vigents quant a propietat industrial i intel·lectual i les finalitats de la qual no sigui de caràcter il·lícit o il·legal.

L’accés a aquesta pàgina web no implica, en cap cas, que els usuaris adquireixin cap dret de propietat intel·lectual sobre els continguts que figuren.

Institució Ibars. es reserva el dret a modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts d’aquesta pàgina web, a qualsevol moment i sense previ avís .

LIMITACIÓ DE LA RESPONSABILITAT

La informació continguda en aquesta pàgina web pugues no ser correcta, encara que Institució Ibars hagi fet esforços per mantenir la seva exactitud i actualització. En conseqüència, Institució Ibars no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats del seu ús.

Institució Ibars no es fa responsable dels danys i perjudicis derivats de l’ús d’aquesta pàgina web o dels seus continguts, no garanteix l’absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l’usuari, ni del mal ús que es pugui fer d’aquesta pàgina.

Not found