info@isantaana.es​     +34 91 993 00 73

NO ET PODEM SUBSTITUIR, PERÒ SÍ QUE PODEM GARANTIR AFECTE I COMPANYIA FINS QUE ARRIBIS

Servei d’acompanyament personalitzat, per a qualsevol situació i lloc, de manera estable o puntual.

En Institución Santa Ana oferim un servei integralde cura de majors i/o dependents a domicili. Per això garantim un servei integral allà on es trobi.

Des de Institución Santa Ana sempre oferim el millor servei i el millor assessorament. Com a empresa líder en l’atenció domiciliària, garantim un servei 100% flexible, sense perdre per això la qualitat que cadascun dels nostres usuaris/as necessita. D’aquesta manera garantim l’atenció tant en el domicili, hospitals com residències o centres sociosanitaris.

Facilitem a la família la tranquil·litat de deixar als seus majors en les millors mans, en els moments en què ells no poden estar. Som conscients que les obligacions que marca la vida diària fa que no es disposi de tot el temps que es desitjaria per a dedicar a tots i cadascun dels membres de la nostra família. Els nens i els majors són en aquest punt els que més atenció necessiten.

Per això en Institución Santa Ana, disposem d’un servei d’acompanyament, puntual o permanent, tant en domicilis, residències, centres sociosanitaris etc. Des d’una ajuda constant a un servei puntual a una revisió mèdica. Sempre amb la major professionalitat i facilitant plena informació a la família.

REFORÇ EN RESIDÈNCIES I CENTRES DE DIA
A vegades les famílies pensen que donada la situació dels seus majors, la residència es converteix en aquest cas en la millor solució per a les seves necessitats. En el moment que obliguem els nostres majors a abandonar la seva llar, també estem llunyant-lo del seu entorn.

La majoria de pacients en una residència precisen de cures especials ocompanyia. En molts casos per circumstàncies o problemes de places, les famílies es veuen obligades fins i tot a traslladar als seus majors a llocs allunyats del seu entorn més pròxim, la qual cosa també els dificulta el poder visitar-los com desitjarien.

Per això des de Institución Santa Ana ens encarreguem de tot, amb un servei d’acompanyament en residència o centres sociosanitaris, on vetllem perquè els nostres majors se sentin acompanyats i atesos, reportant-los a les famílies un informe diari sobre aquests cures.

COMBATRE LA SOLETAT
A vegades quan la família es troba físicament lluny ens trobem amb els nostres majors sense una referència pròxima a la qual acudir.

Per això des de Institución Santa Ana disposem d’un servei d’atenció domiciliària, on a més d’atendre les labors de la llar, es cuida l’estat d’ànim i s’ofereix suport per a fer aquelles tasques quotidianes i fer d’enllaç entre la família i els seus majors, quan ells no poden atendre’ls.

MANTENIR L'ACTIVITAT FÍSICA
Nostres majors precisen d’una motivació diària que els mantinguin actius. Així mateix en la mesura de les seves possibilitats han de mantenir una activitat física diària, com a base d’una vida saludable.

Per això des de Institución Santa Ana, els ajudarem a mantenir una activitat física i mental adequades, mitjançant l’exercici físic diari adequat a les seves facultats. Passejos, jocs de taula, sortides a realitzar la compra diària.

Activitats que potser no realitzarien per no disposar de companyia no haver perdut la seguretat per a sortir solos pel carrer.

POSSIBILITAR EL TURISME FAMILIAR
Els nostres majors també tenen dret a realitzar unes vacances i gaudir-les en família per a ells és la millor opció. És cert que la seva capacitat física pot ser que no els permetin mantenir el ritme diari per a visitar una ciutat.

Per això des de Institución Santa Ana oferim un servei alternatiu en hotels per a acompanyament en aquells moments que necessitin descansar o realitzar una activitat més tranquil·la, fins a tornar-se a trobar amb la resta de la família.

Acompanyar-los en el descans, garantir una correcta medicació segons les pautes establertes pels seus metges, o realitzar petits passejos per la ciutat al seu ritme garanteixen el millor pla de vacances per a tota la família.

Ajuda a persones dependents en qualsevol grau de dependència, potenciant l’autonomia personal, i oferint ajuda als familiars

SOL·LICITAR INFORMACIÓ

CONTACTE    He llegit i accepto la Política de privacitat

    D'acord amb l'establert pel Reglament UE 2016 / 679, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (RGPD), l'usuari/a queda informat i presta el seu consentiment a la incorporació de les seves dades a un tractament del que és responsable INSTITUCION SANTA ANA. amb la finalitat d'informar-li sobre els serveis sol·licitats, Li informem també sobre els seus drets d'accés, rectificació, portabilitat, cancel·lació i oposició, que podrà exercir al domicili social INSTITUCION SANTA ANA S.L. , situat a O'Donnell 12 2pl 28009 Madrid. Li informem també que les dades personals subministrades s'emmagatzemaran en la nostra base de dades situada en crm.zoho.com i no seran cedits ni comunicats, a terceres persones.
    Not found